به گزارش میراثآریا، در بخش غذاهای سنتی هفدهمین جشنواره بینالمللی فرهنگ اقوام، ۲۳ غرفه خوراک محلی پیشبینی شده است که هر یک، نماینده بخشی از فرهنگ غذایی اقوام مختلف استان گلستان و دیگر نقاط کشور هستند.
در این بخش، انواع غذاهای سنتی، نانهای محلی و خوراکهای بومی در فضایی آیینی و مردمی عرضه میشود و بازدیدکنندگان میتوانند از نزدیک با سبک زندگی، ذائقه و سنتهای غذایی اقوام ایرانی آشنا شوند.
همچنین تاکنون ۲۵ سیاهچادر و سازه روستایی از استانهای گیلان و مازندران در بخش روستایی و عشایری جشنواره جانمایی شده است که در کنار معرفی غذاهای محلی، ظرفیتها و توانمندیهای فرهنگی، معیشتی و گردشگری اقوام مختلف استان و کشور را به نمایش میگذارد.
بخش غذاهای سنتی جشنواره فرهنگ اقوام، یکی از پرمخاطبترین بخشهای این رویداد فرهنگی است که نقش مؤثری در معرفی میراث ناملموس، تقویت گردشگری خوراک و انتقال فرهنگ بومی به نسلهای مختلف ایفا میکند.
انتهای پیام/

نظر شما